Drivin N Cryin persDe Amerikaanse rockband Drivin N Cryin komt 30 oktober naar de Boerderij in Zoetermeer. In het voorprogramma staat de populaire Zoetermeerse bluesrock band Rough N Tumble.

Drivin N Cryin werd in 1985 opgericht door zanger/gitarist Kevn Kinney en bassist Tim Nielsen. Na meer dan drie decennia is de band nog steeds in topvorm en inmiddels 15 albums verder. Ondanks hun lange carrière is de muziek van Drivin N Cryin voor het grote publiek nog steeds een goed bewaard geheim. In de jaren '90 toert de band met grootheden uit de rockgeschiedenis. Drivin N Cryin is de eerste band ooit die in een jaar tijd het podium deelt met Lynyrd Skynyrd, Sonic Youth én Neil Young.

Rhythm twins

Rough ’n Tumble heeft de afgelopen jaren een grote reputatie als live-band opgebouwd. Dit verbond tussen broers Martin en Anton en ‘rhythm twins’ Rob Louwers en Rick Finck levert spetterende muziek op. Eigen werk en klassiekers van bands als The Rolling Stones wisselen elkaar live in hoog tempo af. Scheurende, groovende Rhythm & Blues en rock ’n roll met een vette bluesy sound. Een aanrader voor liefhebbers van Led Zeppelin, Bob Dylan, Neil Young, Johnny Cash, The Rolling Stones, Thin Lizzy en R.E.M. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, Primera en aan de kassa's van de Boerderij en het Stadstheater.

Kaarten

Het optreden begint zondag 30 oktober 2016 om 20.30 uur. De avondkassa is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 22,- euro (excl. servicekosten) en 26,- euro aan de avondkassa. www.cultuurpodiumboerderij.nl 

 

-advertenties-

-goede doel-