image 5552428.jpg voedselgroepOp woensdag 19 oktober houdt de Voedselgroep bij de Jumbo Middelwaard in winkelcentrum Meerzicht een inzameling. De voedselgroep helpt mensen in nood die niet (meer) in aanmerking komen voor een wekelijkse tas met boodschappen van de voedselbank. De Voedselgroep is een initiatief van twee dames, Lisette Oostindie-Piket en Joyce van Loon, die op Facebook een groep hebben opgericht om mensen te helpen.

 

Bij deze besloten facebook-groep kunnen mensen zich melden die tussen wal en schip zijn geraakt... op een wachtlijst staan of net niet in aanmerking komen bij de voedselbank. Naast Lisette en Joyce bestaat de voedselgroep uit nog meer vrijwilligers die zich naast hun  privĂ©/gezinsleven inzetten om iedereen in nood aan een gezonde maaltijd te helpen.

 

Mocht u zich willen aanmelden als vrijwilliger of donateur, dan kan dat via mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook kerstpakketten geheel of deels en of een donatie in de vorm van een gevulde boodschappentas zijn welkom.

Heeft u hulp nodig.., meldt u zich dan aan op de facebook groep voedselgroep

 

 

Tekst Marja de Laaf

Foto aangeleverd

 

 

 

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-