lapland snowworldVoor iedereen die meer wil weten over avontuurlijk Lapland organiseert Lapland specialist Voigt Travel op zondag 9 oktober een gezellige en informatieve Lapland dag in en rondom het toepasselijke SnowWorld in Zoetermeer.

Ongerepte sneeuwvlaktes, een sprookjesachtig landschap, prachtig poollicht en de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw. Op nog geen drie uur vliegen ligt Fins Lapland. De ideale bestemming voor een écht bijzondere wintervakantie.
Het Lapland evenement is leuk voor jong en oud. Bij ontvangst krijgt iedereen een glaasje warme bessensap. In het restaurant van SnowWorld, met uitzicht op de skipiste, kunnen bezoekers presentaties bijwonen over o.a. het noorderlicht en worden er verschillende films en foto’s vertoond. De medewerkers van Voigt Travel beantwoorden al je vragen en ook veel Finse partners uit Ruka, Salla, Saariselkä en Kuusamo staan je graag te woord. Ervaar het allemaal zelf en maak bij SnowWorld kennis met het winterse Lapland en zijn vele mogelijkheden.

Gratis toegang!
Bezoekers, jong en oud, zijn op zondag 9 oktober a.s. van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij SnowWorld in Zoetermeer waar het Lapland evenement plaatsvindt. De toegang is gratis! Wel dien je je vooraf even in te schrijven via www.lapland.nl/reizen/av/lapland-dag/  .

-advertenties-

-goede doel-