DSC00662De Zoetermeerse scoutinggroep John McCormick (JMC) doet mee met de Clubkas Campagne van Rabobank Regio Den Haag. De groep hoopt zo geld bij elkaar te krijgen voor het onderhoud van het clubhuis.

Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de klanten en leden van Rabobank welke verenigingen en clubs een sponsorbijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Eén keer per jaar stemmen zij op vereniging(en) en club(s) die zij een warm hart toedragen. Het totale bedrag van €70.000,00 dat Rabobank Regio Den Haag beschikbaar stelt voor de Clubkas Campagne, wordt gedeeld door het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat! Scoutinggroep John McCormick is één van de geselecteerde lokale verenigingen waarop kan worden gestemd. De stemperiode is van maandag 10 t/m zondag 23 oktober 2016. 

Dak

Scoutinggroep JMC wil graag dit jaar de opbrengst van de Clubkas Campagne besteden aan het onderhoud van het dak en de sanitaire voorzieningen van clubhuis, De Chute. Ook kan de bijdrage goed gebruikt worden voor het aanschaffen van nieuwe tenten. Tijdens de Week van de Coöperatie, de week van 31 oktober, wordt het resultaat bekend gemaakt en de Clubkas cheques uitgereikt.

 

-advertenties-

-goede doel-