Bouwwerk 2016Het jaarlijkse overvliegfeest bij de Zoetermeerse Scoutinggroep Ashanti is afgelopen zondag in het water gevallen. De scouts ‘vliegen’ tijdens het evenement naar een volgende groep en beginnen daarmee het nieuwe seizoen.

Om 13.00 uur begon te regenen, maar gelukkig kunnen echte scouts tegen een spatje regen. De stoere bevers begonnen als eerste met hun overvliegavontuur. Vol energie klommen ze op de prachtige toren. Onder luid gejuich van ouders en grootouders klommen de avonturiers naar een hoger niveau om vervolgens via een prachtige glijbaan in het water te eindigen. Ze werden opgevangen door de nieuwe leiding. Alle overvliegers hebben een nieuwe groep gevonden en gaan nieuwe scoutinguitdagingen aan. Nu is het seizoen echt gestart.

Leden

Ook de Ashanti-Groep heeft wachtlijsten maar door het overvliegen is ruimte voor nieuwe leden ontstaan. Ook de Ashanti-Groep is op zoek naar nieuwe leiding. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

-advertenties-

-goede doel-