20160315 79080De zomerperiode van Ouderenschaakdamclub Palet Welzijn Zoetermeer is afgesloten en de herfstcompetitie kan beginnen. De eerste drie van de zomercompetitie zijn Jo Lipka, Frans van der Elst en Ruud Vissers.

De herfst is vanouds ook de periode om een start te maken met schaken en dammen. Thuisschakers worden in de club geholpen met een cursus waarin posities in schaakstellingen met enig gepuzzel flink te verbeteren zijn (materiaalwinst, koning mat, enz.).

De ouderenschaakdamclub is een activiteit van Palet Welzijn en de kosten per jaar bedragen slechts 10 euro om bij te dragen in de materiaalpot. Er zijn ongeveer 20 deelnemers, voor het overgrote merendeel schakers, maar ook dammers zijn van harte welkom. De club speelt op dinsdagmiddag in een gezellige sfeer in de recreatiezaal van Nathaliegang 79, pal naast de bibliotheek en tegenover het winkelcentrum in Rokkeveen. Zaal open om 13:30, eerste ronde 14:00, tweede ronde 15:00 en de bedoelde schaakcursus start om 16:00.

Contactpersonen voor verdere informatie zijn:

Bram Doeves, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 079-3613633;

Piet Verreck, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frans van der Elst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-