Vijfentwintig jaar geleden overleed de legendarische zanger Freddie Mercury. Freddie Mercury werd bekend als de zanger en 'frontman' van de groep Queen en groeide uit tot een van de beste en populairste rockartiesten en popzangers aller tijden. Op vrijdag 25 november, een dag na zijn sterfdatum, brengt Vipers een ode aan Queen in de Boerderij.


Vipers singerFreddie Mercury schreef met Queen muziekgeschiedenis. De Italiaanse Queen tribute formatie Vipers eert de popicoon met grote overtuiging. Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury. Grote Queen fans, zo omschrijven de leden van Vipers zichzelf. Ze weten de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en zijn mannen bekend om stonden.

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl , Primera winkels, aan de kassa’s van de Boerderij en het Stadstheater. Toegang: 22,- (excl. servicekosten)/27,- (avondkassa indien beschikbaar).
www.cultuurpodiumboerderij.nl.


 

 

-advertenties-

-goede doel-