De Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag organiseert iedere jaar op Internationale Vrouwendag een evenement in het Stedelijk College in Zoetermeer. Al 16 jaar lang. De stichting zoekt deelnemers aan de infomarkt en workshops voor volgend jaar.

logo 8 maart

‘Vrouwen - achter gesloten deuren’ is het thema van het evenement in Zoetermeer. "Vaak weten wij niet wat er achter gesloten deuren gebeurt”, aldus de stichting. “Wat te denken van vrouwen die opgesloten zitten en maanden niet meer buiten komen. Vrouwen die worden mishandeld zonder dat daar iemand nota van heeft. Vrouwen die zich moeten prostitueren zonder dat zij het zelf willen. Vrouwen die als slavin gehouden worden. Voor deze vrouwen moeten wij opkomen. De problemen bespreekbaar maken. Hen de kracht geven om voor zichzelf op te komen.”

Enthousiaste vrouwen gezocht

De Stichting zoekt voor de informatiemarkt vrouwen, vrouwenorganisaties, burgerinitiatieven, wijkinitiatieven, buurtinitiatieven en, vrijwilligersorganisaties die zonder commerciële bedoelingen, een bijdrage willen leveren aan de informatiemarkt in het Stedelijk College. Het moet wel met het thema te maken hebben. Voor enthousiaste vrouwen zijn tafels beschikbaar en ruimte om een workshop te geven.
Info en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zie ook www.vrouwendagzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-