ckcHeb je zin om mee te spelen in een sfeervol en spetterend Kerstcon­cert? Meld je dan aan voor het CKC Projectorkest Kerstconcert! Een orkest voor iedereen, volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. We werken toe naar een speciaal kerstprogramma met twee optredens: Kaarsjes­avond (generale repetitie) en het Kerstconcert.

Wat is het Projectorkest?
Het Projectorkest is een orkest voor iedereen die een van de volgende instrumenten bespeelt: altviool, cello, contrabas, drums, fagot, fluit, gitaar, harp, hobo, hoorn, klarinet, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, tuba (of bariton of euphonium), viool.

Programma
We gaan een speciaal kerstprogramma instuderen in vijf repetities, op de zondagmiddag, van 15.30-17.00 uur. Er wordt gerepeteerd in het CKC-gebouw en het orkest wordt gedirigeerd door Esther Steffens. Om mee te doen moet je minstens al twee jaar een instrument bespelen. Het orkest treedt twee keer op. De generale repetitie is tijdens de Kaarsjesavond op 13 december in het CKC-gebouw en het Kerstconcert is op 23 december in de Oosterkerk in Oosterheem. De tijden van de optredens worden later bekendgemaakt.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen aan het Projectorkest Kerstconcert? Meld je dan aan! Deelname bedraagt €15,00. Ga voor meer informatie of aanmelden voor het Projectorkest naar de website of bel naar 079-3161411.

-advertenties-

-goede doel-