CrocanteDe coverband After Midlife speelt zaterdagavond in JJ Music House. Zondagmiddag is het de beurt aan de 11-koppige salsaband Crocante.

De coverband After Midlife bestaat uit gepassioneerde en ervaren muzikanten. Op het rijk gevarieerde repertoire prijken ‘golden oldies’ uit de 50-, 60- en 70’er jaren, soms een klein uitstapje naar de jaren 80. Vol trots eindigde After Midlife in 2012 op de tweede plaats tijdens de Coverbattle. Vanaf 21.00 uur neemt After Midlife de bezoeker mee terug in de tijd.

Swingende salsa

Zondagmiddag is het de beurt aan de 11-koppige salsaband Crocante. Het belooft een swingende zondagmiddag te worden met de zwoele klanken van de salsa. De band vindt zijn oorsprong begin 2000. Nog steeds werkt de band met veel plezier aan uitbreiding van het repertoire wat zorgt voor afwisselende optredens. De naam van de band is afgeleid van het nummer “Crocante Habanero” van Celia Cruz. De band bestaat uit blazers, percussie, piano, gitaar, basgitaar en zang. De muziek is van o.a Celia Cruz, Gloria Estefan, Buena Vista Social club en Maite Hontele. Het optreden begint om 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op de site van JJ Music House.

 

After Midlife

-advertenties-

-goede doel-