Mark RutteIedereen wordt uitgenodigd om aanstaande dinsdag met premier Rutte te praten in Zoetermeer! De premier is dinsdag 15 november aanstaande tussen 17:15 – 18:00 in het Stadshart om met iedereen die dat wil in gesprek te gaan over zijn plan voor Nederland. Ook hoort hij graag wat Zoetermeerders bezighoudt. Natuurlijk is er ook ruime gelegenheid voor een selfie met de premier!

 

Het bezoek stond eerst gepland in Oosterheem, maar voor deze locatie konden de vergunningen niet op tijd worden afgegeven. Nu is gekozen voor de locatie in het Stadshart, aan de Nederlandlaan, vlak bij de ingang van het Stadshart. De grote koffietruck, waar mensen gratis koffie en thee kunnen krijgen, zal opgesteld worden tegenover station Centrum West, net naast de ingang van Het Stadshart aan de Burgemeester van Leeuwenpassage.

Mark Rutte maakt deze weken een tour door Nederland om zo veel mogelijk mensen even persoonlijk te kunnen spreken. De organisatie hoopt op de komst van veel mensen die even met de premier willen spreken.


Aanwezigheid Rutte: 17:15-18:00
Locatie: Ingang Stadshart, aan de Nederlandlaan (naast de Primark)

 

-advertenties-

-goede doel-