Foto genomineerdenHet comité van aanbeveling van de Publieksprijs heeft genomineerden gekozen voor de Zoetermeerse Publieksprijs voor Kunst & Cultuur 2016. Uit verschillende inzendingen heeft het comité een groep van vijf kanshebbers genomineerd. De genomineerden zijn: kunstenaar Wolfram Querfurth, Musicalster Gaia Aikman, schrijver Reinold Vugs, theatermaker René van Kooten en de YouTuber WitteGinger.

De Zoetermeerse inwoners bepalen wie van die vijf genomineerden de winnaar wordt van ‘het Bronzen Visdiefje’. Dit is de naam van het beeldje dat speciaal door de Zoetermeerse kunstenares Fieke Hordijk, voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur is vervaardigd.

Verrassend

De Publieksprijs voor Kunst & Cultuur is bestemd voor personen, groepen of instellingen uit Zoetermeer die zich het afgelopen jaar in verrassend c.q. vernieuwend opzicht hebben onderscheiden ten opzichte van anderen op het gebied van kunst en cultuur. Naast ‘het Bronzen Visdiefje’ ontvangt de winnaar ook een geldprijs. De feestelijke bekendmaking van de winnaar van de publieksprijs zal plaatsvinden op woensdag 7 december 2016 tussen 16:30 en 18:30 uur in CKC & partners. De uitreiking van de Publieksprijs is gratis toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie over de genomineerde is te vinden op de site van de gemeente Zoetermeer. Stemmen kan hier ook.

 

-advertenties-

-goede doel-