dp SinterklaasSinterklaas en zijn pieten komen dit jaar wel 2 keer op bezoek in de Dorpsstraat. Het eerste bezoek met heel veel snoep en gezelligheid is op zaterdag 19 november. Woensdag 30 november zal Sinterklaas met zijn Pieten het nieuwe Pietenpakhuis in de Dorpsstraat bezoeken en zijn er heel veel activiteiten voor de kinderen!


Zijn eerste bezoek is op zaterdag 19 november tussen 13:00 uur en 16:00 uur en de Sint gaat dan langs alle winkels in de Dorpsstraat en neemt vooral heel veel snoep en gezelligheid mee! Sinterklaas hoopt dat heel veel kinderen uit Zoetermeer langs zullen komen! Ook het Pietenpakhuis zal op deze dag al open zijn.

Het tweede bezoek van Sinterklaas is op woensdag 30 november, dan bezoekt de Sint het Pietenpakhuis tussen 13:00 en 16:00 uur. Dit jaar heeft de Dorpsstraat namelijk een Pietenpakhuis gekregen van de sint op nummer 115P! Dit vind je tegenover de kinderschoenenwinkel van Fidgety Fit. Op dit adres zullen de pieten alvast oefenen om pakjes te bezorgen via de schoorsteen en daken van huizen. Grote pakjes, kleine pakjes alles wordt mooi ingepakt. Het is dan ook een heel gezellig huis met veel pakjes en creativiteit.

Het Pietenpakhuis is op de volgende dagen en tijden geopend;
Zaterdag 19 november van 11:00 uur tot 16:00 uur
Zaterdag 26 november van 11:00 uur tot 16:00 uur
Woensdag 30 november van 13:00 uur tot 16:00 uur

 

 

sint dorp tekening

 

Bekijk ook onze Sinterklaasfilm! Deze mini- serie 'Zoekpiet zoekt Sinthuis in Zoetermeer' is geheel gemaakt door vrijwilligers. Dit echte Zoetermeerse Sinterklaasverhaal vertelt hoe Zoekpiet op zoek ging naar een huis voor Sinterklaas. De mini-serie werd mogelijk gemaakt door: Greg en Baud, Redline, Dorpsstraat, gemeente Zoetermeer, Wolters Producties, Playy en Zoetermeer Actief.

Kijk voor de hele serie op: www.zoetermeeractief.nl/sintfilm, publicatiedata: 16, 23 en 30 november.

-advertenties-

-goede doel-