Gluren bij de Buren persfotoAltijd al willen gluren bij de buren? Op zondag 27 november kan Zoetermeer zich opmaken voor de eerste editie van het huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’. Dit jaar worden er maar liefst 15 woonkamers, met 45 optredens omgetoverd tot incidenteel poppodium.

Op zondag 27 november organiseert Floravontuur Promotie Zoetermeer tussen 13.00 en 18.00 uur in de wijken Centrum, Dorp, Buytenwegh, Meerzicht en Seghwaert de eerste editie van Gluren bij de Buren. Op deze dag kan er gegluurd worden naar voornamelijk lokaal talent. Met maar liefst 45 optredens uiteenlopend van jazzmuziek tot een verhalenverteller is er voor ieder wat wils! Laat je zondag verassen door Zoetermeerse gastvrijheid en al het moois wat de stad verder te bieden heeft.

Elke artiest speelt gedurende de dag drie voorstellingen van elk 30 minuten. Doordat de deelnemende woonkamers op fietsafstand van elkaar liggen is het mogelijk meerdere voorstellingen te bezoeken. Gluren bij de Buren is gratis toegankelijk voor publiek.

Organisator Floravontuur is trots op de ruim 75 inwoners uit Zoetermeer die zich actief inzetten voor Gluren bij de Buren als gastheer, gastvrouw of als artiest. “Dankzij hun enthousiasme en de hulp van onze partners en sponsoren hebben we het dit jaar kunnen realiseren", vertelt Jeffrey de Bake van Floravontuur.

Weten waar er allemaal gegluurd kan worden? Kijk op www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer  voor het volledige programma.

Help Gluren bij de Buren ook volgend jaar weer mogelijk te maken door een vrijwillige bijdrage te leveren. Deze mogelijkheid is er na elk optreden. Zondag 2 april 2017 zal de tweede editie plaatsvinden van Gluren bij de Buren in heel Zoetermeer. Wilt u ook meedoen als artiest of met uw huiskamer. Stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gluren bij de Buren wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Zoetermeer, Albert Heijn XL, KultLab en Floravontuur Promotie Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-