20161127 94007Tijdens de eerste editie van Gluren bij de Buren in Zoetermeer werden er in totaal maar liefst 45 optredens gegeven in huiskamers, verspreid door de hele stad! Het festival werd geopend met het optreden van Nikki en Emma, in Seghwaert.

Wethouder Robin Paalvast opende het festival met het optreden van Nikki van Driel en Emma Groot. Het werd een heel intiem en persoonlijk optreden, met prachtig gezongen nummers. Alle artiesten traden drie keer op in de huismakers, zodat het publiek de kans had om meerdere voorstellingen te bezoeken.

20161127 94011 20161127 94014

Zo konden er vaak op loopafstand meerdere voorstellingen bezocht worden. De optredens waren heel gevarieerd, van een verhalenverteller tot jazzmuziek en toneelgezelschappen. Alle bezoekers werden gastvrij ontvangen en kregen dankzij Albert Heijn XL ook allemaal wat te drinken en wat lekkers aangeboden.

Zondag 2 april 2017 zal de tweede editie plaatsvinden van Gluren bij de Buren in heel Zoetermeer. Wilt u ook meedoen als artiest of met uw huiskamer. Stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gluren bij de Buren wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Zoetermeer, Albert Heijn XL, KultLab en Floravontuur Promotie Zoetermeer.

Video: Jacques van Herten

-advertenties-

-goede doel-