DSC 8008Speciaal voor kinderen voor wie het Sinterklaasfeest niet vanzelfsprekend is kwam Sint langs voor een groots feest! Voordat de Sint zelf arriveerde had hij DJ Piet gevraagd om de kindjes alvast te trakteren op muziek.

 

Wethouder Taco Kuiper mocht de Sint verwelkomen bij het feest in de zaal van het Stedelijk College, hij bedankte daarnaast ook alle vrijwilligers die het allemaal mogelijk hebben gemaakt om deze middag tot stand te brengen. Ruim 75 kinderen hadden een geweldige middag met de Sint en al zijn Pieten!

Na het feest kregen de kinderen een tas met wat lekkers en natuurlijk een kadootje van de Sint erin.

 

DSC 7716 DSC 7794
DSC 7812 DSC 8015

Het Sinterklaasfeest werd mogelijk gemaakt door Snowworld Health Zoetermeer, AH Seghwaert, Bakker Ammerlaan, Mac Donalds, Gemeente Zoetermeer en de Pelgrimshoeve, Stichting Piƫzo, Kiwanis de Hoop, Stichting MEVE, verschillende groepen op Facebook en alle vrijwilligers met hun hand en spandiensten.

 

Foto's: Gerard van Warmerdam

 

Bekijk ook onze Sinterklaasfilm! Deze mini- serie 'Zoekpiet zoekt Sinthuis in Zoetermeer' is geheel gemaakt door vrijwilligers. Dit echte Zoetermeerse Sinterklaasverhaal vertelt hoe Zoekpiet op zoek ging naar een huis voor Sinterklaas. De mini-serie werd mogelijk gemaakt door: Greg en Baud, Redline, Dorpsstraat, gemeente Zoetermeer, Wolters Producties, Playy en Zoetermeer Actief.

Kijk voor de hele serie op: www.zoetermeeractief.nl/sintfilm, publicatiedata: 16, 23 en 30 november.

-advertenties-

-goede doel-