IMG 5297Op de dag af 60 jaar na de trouwdag van de heer en mevrouw Van Rink – Beekink kwam burgemeester Aptroot bij het paar langs voor een hartelijke felicitatie. Het paar, dat elkaar al kent vanaf de vijfde klas van de lagere school, gaf elkaar in 1956 het jawoord in het stadhuis van Den Haag, aan het Burgemeester de Monchyplein.


De heer en mevrouw Van Rink wonen sinds 1994 in Zoetermeer. Eerst in Rokkeveen, de laatste zeven jaar in Oosterheem. De heer van Rink is 83, mevrouw is 81 jaar oud. De familie Van Rink is klein gebleven. Ze kregen maar één dochter, Hella. En Hella en haar man kregen twee zoons, Sebastiaan en Dennis. Sinds kort is Dennis vader, en daarmee zijn opa en oma dus overgrootvader en –moeder. De jongste spruit heet Mels en woont met zijn papa en mama in de stad Utrecht.


De heer Van Rink heeft altijd veel aan sport gedaan. Ook puzzelt hij veel: legpuzzels op tafel. En zijn vrouw houdt erg van borduren. Ze hebben zaterdag een groot feest gehad, waar ongeveer 70 mensen aanwezig waren.

 

Foto's: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl

Tekst: Frans Rijkaart

-advertenties-

-goede doel-