20160128 114715De Ambachtenwerkplaats van Piëzo houdt van 12 t/m 16 december 'open week’. Geïnteresseerden kunnen in die week binnenlopen, meedoen aan diverse workshops en kennis maken met de medewerkers en vrijwilligers- in de werkplaats.

In de Ambachtenwerkplaats worden inwoners van Zoetermeer ondersteund bij de ontwikkeling van hun talenten en vaardigheden op het gebied van (creatieve) ambachten. Er zijn verschillende ruimtes met verschillende ambachten. Zo is er een ruimte waaraan fietsen gesleuteld kan worden en mensen zelf kunnen leren hoe een band te plakken of een fiets te repareren. In een ander lokaal is de techniek gevestigd en verderop zitten de dames van het naaiatelier achter de naaimachines.

Meerzicht

Begin november is de Ambachtenwerkplaats van Piëzo verhuisd van Palenstein naar Meerzicht. De Ambachtenwerkplaats heeft nu haar nieuwe onderkomen aan de Vrouwenhuiswaard 7. De Ambachtenwerkplaats is in die week iedere dag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur (alleen vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

 

-advertenties-

-goede doel-