01BigBlackBeautiful Tour 2016 StudioBrownieBig Black & Beautiful staat donderdag 22 december in Stadstheater Zoetermeer. In een nieuwe theatershow eren Lucretia van der Vloot, Rocq-E Harrell en Michelle David de vrouwen! Ze zijn ‘Big Black & Beautiful’ en doen waar ze het beste in zijn: een soul- en discoshow van internationale allure neerzetten.

Al 16 jaar vormen Lucretia van der Vloot, Rocq-E Harrell en Michelle David de zanggroep Big Black & Beautiful. Op dit moment toeren zij met hun nieuwe show langs de Nederlandse theaters, waarin ze persoonlijker worden en nieuwe kanten van zichzelf laten zien en horen.

Verrassen

Het is alweer hun zesde theatershow en nog steeds weten de dames van Big Black & Beautiful het publiek te verrassen. Steeds weer zoeken ze nieuwe nummers bij elkaar en maken kleine uitstapjes naar genres die het publiek niet direct verwacht. Dankzij hun fantastische stemmen, goede samenwerking en de strakke live band lukt het ze ook deze keer weer een enorme indruk achter te laten bij het publiek. "We laten in deze show echt diverse kanten van onszelf zien, zoals we nog niet eerder hebben gedaan,” vertelt Michelle David. De dames willen nog niks verklappen, omdat het ook echt een verrassing moet blijven. "We laten genres horen die we nog niet eerder hebben gedaan, wat heel uitdagend is,” vult Rocq-E aan, "maar het is vooral ook heel leuk om te doen. Van sommige genres en nummers dachten we dat we dat eigenlijk niet konden. Maar met hard werken en veel repeteren is het toch gelukt.”

Sterke vrouwen

03BigBlackBeautiful Tour 2016 StudioBrownieBig Black & Beautiful staat voor sterke vrouwen. "Dat hebben we altijd al gedaan, maar in deze show zeggen we het ook hardop, we maken echt een statement!,” vertelt Lucretia. "2016 is het jaar van de vrouw. Je kunt niet ontkennen dat vrouwen een stem hebben en die stem wordt gehoord.” In de show zien we dan ook een hoop sterke vrouwen voorbijkomen. "Het is een eerbetoon aan hen die ons geïnspireerd hebben of een voorbeeld voor ons zijn. Zij krijgen een eigen moment in de show,” aldus Rocq-E toe.

Big Black & Beautiful is tot en met 29 januari 2017 te zien in de Nederlandse theaters. Meer informatie en de complete speellijst is te vinden op www.wereldtheater.com 

 

foto's: Studio Brownie

-advertenties-

-goede doel-