Discoschaats sDe maandelijkse schaatsdisco in de SilverDome wordt op zaterdag 17 december in kerstsfeer gevierd. Speciaal voor deze editie is ook de Oval geopend en in het kerstlicht gestoken. Jong en oud zijn vanaf 20:00 uur van harte welkom in SilverDome!

Tijdens de schaatsdisco kunnen jong en oud op de ijshockeybaan van 20:00 tot 23:00 rondjes schaatsen op de beats van de populairste kerst- en discomuziek. Speciaal voor deze kersteditie is ook de Oval in het kerstlicht gestoken en schaatsen de gasten tot 22:00 uur onder een sterrenhemel van lichtjes hun rondjes op de Oval, terwijl op de ijshockeybaan de discospots aan staan. Direct naast de schaatsbaan is ook een speciale Icebar geopend, waar men heerlijk kan genieten van een hapje en een drankje.

Dus trek je warmste kersttrui aan, voorzie deze van kerstlichtjes en neem al je vrienden, vriendinnen en familie mee voor dit gezellige Schaatsfestijn. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar of online met voordeel te koop op de website van SilverDome www.silverdome.nl

-advertenties-

-goede doel-