DSC2476Wat ooit in 1996 begon als de eerste vuurwerkshow van Nederland langs de kade bij Jongerius in de Dorpsstraat, is een begrip geworden voor jong en oud. De vuurwerkshow van Van Herwijnen aan de Dobbe-plas is een geweldige show met de presentatie van de nieuwste collectie siervuurwerkartikelen en als afsluiter een finale die mogelijk gemaakt wordt door Bella Torino en ZFM.


"Vanaf oktober komen de mensen ons al vragen wanneer de vuurwerkshow gepland staat", aldus Dennie van Herwijnen, eigenaar van de gelijknamige wandelspeciaalzaak in de Dorpsstraat. Het geeft aan dat het onder de Zoetermeerders leeft en men hier dus al lang naar uitkijkt. "Maar ook liefhebbers van buiten Zoetermeer vinden onze vuurwerkshow 'The place to be', want niet alleen het vuurwerk trekt hen aan, ook de fantastische locatie met het water van de Dobbe-plas en de halfronde flat maakt deze locatie zo uniek", vertelt Dennie verder.

In totaal 36 verschillende artikelen worden maandag 19 december vanaf 20:00 uur afgestoken en van deze 36 zijn er 29 artikelen nieuw in het assortiment. Vooraf kunnen de mensen nog genieten van een oliebol die aangeboden wordt door Jongerius Bakker.

-advertenties-

-goede doel-