CKC & partners organiseert ook dit jaar het traditionele kerstconcert op vrijdag 23 december om 19.00 uur in de Oosterkerk van Zoetermeer. Een divers programma met een prachtige samenwerking van maar liefst 140 leerlingen en 15 docenten.

Afbeelding 2015 12 18 CKC Kerstconcert 10

Net als andere jaren staat er weer prachtige muziek op het programma. Het concert bevat vele vormen van vocale muziek zoals, volwassen- en kinderkoren, kleine a capella groepjes en zang solisten begeleid op de vleugel. Verder kent het concert twee fantastische gitaristen waar Jun Bai, de winnaar van het HKZ CKC Muziekconcours, er één van is. Ook is er een fluit-harp duo, een klassiek blokfluitensemble Cantio Ligni, een klein strijkensemble bestaande uit leerlingen uit het talententraject, het bekende dwarsfluitenorkest Tutti Flauti, de Young Fiddlers en het projectorkest. Uiteraard mag de warme klank van saxofoon niet ontbreken! De begeleiding op de vleugel is in handen van niemand minder dan Ronald de Jong.

 

Andere locatie

Wegens het groeiende aantal deelnemers én toeschouwers vindt het kerstconcert dit jaar op een nieuwe grotere locatie plaats: de Oosterkerk in Oosterheem. In de Oosterkerk zijn meer zitplaatsen beschikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Kaartverkoop

Het CKC & partners kerstconcern vindt plaats op vrijdagavond 23 december in de Oosterkerk in de wijk Oosterheem. Aanvang van het concert is 19.00 uur. Kaarten à € 8,50, inclusief koffie of thee in de pauze, zijn online verkrijgbaar via www.ckc-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-