speelmeer jan 14 3Kerst is natuurlijk heel gezellig, maar het feest is dan nog niet voorbij. De jaarwisseling komt er aan daarom: vaarwel 2016, welkom 2017! Het nieuwe jaar kan je donderdag 29 december alvast vieren tijdens het Oliebollenbal bij Speelmeer!

Kom in beweging, ontmoet, of maak vriendjes en vriendinnetjes om lekker te spelen, te sporten, te zwemmen, te knutselen en een workshop te volgen. Maar er ligt ook een schaatsbaantje en er is een Kidzzz disco. Zo rol je vanzelf het nieuwe jaar binnen! En de oliebollen? Die zijn we niet vergeten, er is een oliebollenkraam waar jij gratis een oliebol kunt halen en een beker warme chocolademelk! Daar wordt je toch helemaal warm van!

Kom ook en beleef een superdag!

 

Wie, waar, wanneer, en hoeveel?

Speelmeer is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Sportcentrum De Veur aan de Prismalaan 40.

speelmeer zomer14Donderdag 29 december, van 10.00 tot 16.00 uur.

De toegang is voor kinderen € 3,10. Kinderen met een Zoetermeerpas kunnen op vertoon van de pas Speelmeer gratis bezoeken. Ouders die blijven betalen ook € 3,10 maar kunnen nergens aan mee doen! U kunt bij Speelmeer pinnen!

Aanmelden is niet nodig. Neem eten en drinken mee en laat vooral kostbaarheden (zoals je mobieltje en sieraden) thuis. In geval van nood mag je altijd naar huis bellen. Tip: laat het telefoonnummer van je ouder(s) op je arm schrijven. Je tas kun je bij de ‘inbewaargeving’ afgeven, dan kun je niets kwijtraken. Kinderwagens en kinderen onder 4 jaar mogen de sporthal niet betreden!

-advertenties-

-goede doel-