20161220 9509920161220 95668Vanavond gaat Kerstmusical Elf in het Kwadrant Theater in première! De afgelopen week zijn bij de generale en try out voorstellingen de puntjes op de i gezet zodat alles en iedereen klaar is voor de première. De eerste voorstellingen zijn al uitverkocht, maar Elf speelt de hele kerstvakantie dus er zijn nog meer dan genoeg kaarten beschikbaar om te genieten van deze leuke en hartverwarmende familie musical!

De unieke opvoering van Elf De Musical is nu voor het eerst in Nederland te zien. Het is een warm kerstverhaal, met veel humor, wat met heel veel enthousiasme en talent gespeeld wordt door de cast van Greg en Baud Productions. De energie spat van het podium af en zal bij alle toeschouwers zeker zorgen voor een grote lach op het gezicht!

20161220 95308   20161220 95510

In het verhaal, naar de gelijknamige film, volgen we Buddy, een man die door elfen is geadopteerd, op humoristische wijze. Als hij van de kerstman te horen krijgt dat hij eigenlijk geen elf is, maar een mens, begeeft Buddy zich naar zijn natuurlijke vader in New York. Al snel blijkt dat Buddy zo’n grote stad bepaald niet gewend is. Iedereen vindt hem maar vreemd en zelf valt hij ook van de ene in de andere verbazing….

Jojanneke van der Linden, zij speelt Emily Hobbs in de musical, vertelt: “Het is een echte familie kerstvoorstelling! Vrolijk en energiek, het enthousiasme spat ervan af. Maar wel met serieuze tegenhangers, zoals de kerstman die eigenlijk een beetje chagrijnig is en een mooi tegenwicht geeft aan Buddy die over het toneel stuitert van de energie!”

De kaartverkoop is inmiddels open, dus boek snel voor het leukste familie uitje in de kerstvakantie!

 

-advertenties-

-goede doel-