20161217 94870

Woon jij in Buytenwegh? En heb jij ideeën over hoe je jouw wijk mooier zou kunnen maken? Dan ben je bij Bus 63 en Halte 2717 aan het juiste adres. Uit alle kerstwensen voor Buytenwegh worden de beste plannen uitgezocht om de wijk mooier en gezelliger te maken.

In deze donkere tijd van het jaar dromen mensen over licht en warmte in de wijk, kleur en beweging, muziek en spel. Wat zou het gaaf zijn om straks in de lente Buytenwegh samen mooier te maken. Halte 2717 heeft daarvoor € 1.000,- beschikbaar gesteld. Zij stellen de bewoners van de wijk de vraag ‘waar zullen dit geld aan gaan besteden?’ Spelmateriaal, schilderspullen, bloemenzaden, planten, een kippenhok of iets heel gezelligs om met je buurt te doen.

Tijdens het Kerstfeest in Winkelcentrum Buytenwegh werden al vele wensen in de kerstboom gehangen. Medewerkers van MOOI en vrijwilligers van Halte 2717 hadden voor iedereen die een kerstwens kwam brengen een mooie kerstkaart, gemaakt in Bus 63.

Het beste idee voor Buytenwegh

Misschien heb jij het allerbeste idee voor Buytenwegh! Vertel het en wie weet wordt jouw plan volgend jaar uitgevoerd. Maak een afspraak met de buurtpastor in Bus 63 (Busken Huethove 63) om je plan te vertellen, tel. 06 2350 4948. Of zet je plan even op papier en lever het in bij Bus 63. Je kan ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zorg dat je plan is ingeleverd voor 4 januari 2017!

Halte 2717 is een initiatief vanuit de kerken dat wil bijdragen aan een goede leefsfeer in Buytenwegh. Het is te vinden in buurtcentrum Bus 63 op de Busken Huethove 63. Daar organiseert de Halte diverse activiteiten zoals een maandelijkse buurtmaaltijd, een pastoraal spreekuur en spelmiddagen voor kinderen. Zij werken graag samen met andere organisaties in Buytenwegh zoals de buurtverenigingen en stichtingen die actief zijn in de wijk.

 

-advertenties-

-goede doel-