DSC 6820Het nieuwe jaar starten met de traditionele nieuwjaarsduik kan natuurlijk ook in Zoetermeer. Zin in een frisse duik? Aan het Noord Aa bij het parkeerterrein P2 verzamelen sportievelingen en hun supporters zich tussen 12 en 13 uur op nieuwjaarsdag voor dit allereerste sportevenement van 2017. Wethouder Mariëtte van Leeuwen geeft om 13.00 uur het startschot.

Op www.nieuwjaarsduikzoetermeer.nl  staan veel tips voor deelname aan deze duik. Ook kan men zich hier opgeven. De duik van 1 januari 2017 is feestelijker geworden dan ‘alleen maar’ een duik voor enthousiaste mensen. Het wordt een echt evenement, voor deelnemers én hun supporters. Een dj, een warming up door een team, hapjes en drankjes vormen naast de bekende onderdelen als Unoxmuts, chocolade en erwtensoep de extra ingrediënten voor een geslaagde nieuwjaarsduik.

Mocht je mobieltje bijna leeg zijn en er toch foto’s gemaakt moeten worden, dan kan dat nu ook bij Noord Aa. Tussen de parkeerplaats P2 en het strand is een oplaadpunt voor mobiele apparaten geplaatst. Het oplaadpunt werkt op zonne-energie en apparaten kunnen er met een USB-kabel opgeladen worden.

 

-advertenties-

-goede doel-