TOP4021 ed 1 850x365Op 23 februari organiseert tafeltennisvereniging Taverzo in samenwerking met gemeente Zoetermeer het Zoetermeerse scholenkampioenschap tafeltennis voor de groepen 7 en 8 van de basisschool. Welke school mag zich straks Zoetermeers kampioen tafeltennis 2016 noemen en mag meedoen aan de landelijke finale van Table Stars the Battle?

De Zoetermeerse scholenkampioenschappen vinden ’s middags plaats in de nieuwe tafeltenniszaal van Taverzo aan het Willem Alexanderplantsoen 4. Aanvang is 13.00 uur. Het toernooi is rond 17:00 uur afgelopen. Er wordt gestreden in maximaal 4 klassen, te weten jongens en meisjes, onderverdeeld naar recreanten en competitiespelers. Iedereen heeft dus kans om te winnen en voor elke groep zijn er prijzen. De scholen hebben van de gemeente Zoetermeer een inschrijfformulier ontvangen dat uiterlijk 12 februari ingeleverd moet worden.

Table Stars the Battle

Het landelijke scholenkampioenschap ‘Table Stars the Battle’, wordt op zondag 20 maart in Zwolle gehouden, gelijktijdig met de NK tafeltennis. De twee beste scholen van Zoetermeer krijgen de mogelijkheid om een team in te schrijven voor deze ‘Table Stars the Battle’ en kunnen strijden om de felbegeerde titel ‘Beste tafeltennissende school van Nederland’. Aan de deelname voor de landelijke finale zijn wel enkele voorwaarden verbonden. De belangrijkste daarvan zijn dat de teamleden niet langer dan een jaar lid mogen zijn van een tafeltennisvereniging en dat er in ieder team ook een of meer meisjes zitten.

foto: Elsbeth Parmentier

 

-advertenties-

-goede doel-