svo elderhorst

Dave Elderhorst in een duel om de bal

Afgelopen zaterdag moest SVO thuis aantreden tegen koploper LSVV70 uit Leiden.

LSVV70 liet meteen na de aftrap zien waarom het koploper is in de 4de klasse A. Na nog geen minuut gespeeld te hebben stond de koploper al op een 0-1 voorsprong . Een overduidelijke buitenspeldoelpunt werd niet geconstateerd door de zeer slecht fluitende arbiter. Nog voor SVO was bijgekomen van de onterecht snelle achterstand stond het al 0-2 .Drie minuten na het eerste doelpunt zag de scheidsrechter wederom een kopbal in buitenspel positie over het hoofd.Ondanks de twee buitenspel doelpunten was de ruststand wel terecht. SVO was simpelweg niet opgewassen tegen de lijstaanvoerder en mocht blij zijn dat de ruststand maar 0-2 was.

De tweede helft begon met hetzelfde beeld. SVO liep constant achter de feiten aan. SVO speelde in een te traag tempo en kon maar nauwelijks voor het doel van LSVV70 komen. Na een kwartier in de tweede helft liet LSVV70 zich terugzakken en mocht SVO komen. Trainer Fred van Dokkum probeerde nog wel met een extra aanvaller de druk op te voeren maar tot een doelpunt leidde het niet. SVO ging wel wat beter combineren maar was simpelweg een maatje te klein. LSVV70 speelde de wedstrijd beheerst uit en nam de drie punten mee naar Leiden met een eindstand van 2-0.

Volgend weekend mag SVO het opnieuw proberen bij VVSB uit Noordwijkerhout.

Opstelling van trainer Fred van Dokkum: Tim Wigchers, Walther van Ettinger, Arjen van Santen, Rick Prins, Michael Jongejan, Jasper van Vliegen, Dave Elderhorst, Timothy van Leeuwen, Melvin Sie en Mark van Domburgh.

Verslag: Rewin Hoeblal

Fotograaf: Chris van Dijke