total exercise

Total Exercise is een crowdfunding gestart voor de bouw van een indoor en outdoor trainingslocatie voor cross, obstacle course en militairy physical training

Total Exercise, gevestigd te Zoetermeer en met leden uit de hele regio, heeft uitbreidingsplannen. Grondlegger van Total Exercise, Jody Simons, traint zijn leden naar algehele fitheid, gebaseerd op 3 pijlers: houding, techniek en functioneel belasten. Ondersteund door voeding, mind-set en rust. Jody Simons zorgt er met Total Exercise voor dat alle facetten van gezondheid in balans zijn want algehele fitheid is fysiek en mentaal gezond zijn.

Fysiek én mentaal sterker worden

Vanuit de nieuw te bouwen trainingslocatie biedt Total Exercise 4 programma’s aan (de Basic Training, de Cross Training, de Obstacle Course Training en de Military Physical Training ) die er voor zorgen dat je fysiek en mentaal meer aan kan als voorheen. Daarnaast telt de Benelux zo’n 200 Obstacle Cours Racing events per jaar. Het gros van de deelnemers gaat ongetraind van start. Total Exercise biedt met deze investering de perfecte trainingslocatie voor Obstacle Course Racing in de Randstad.

Total Exercise

Jody Simons heeft als bedenker en grondlegger van Total Exercise zijn visie gecreëerd door jarenlange kennis en ervaring opgedaan tijdens een militaire opvoeding en loopbaan van ruim 14 jaar bij de luchtmobiele brigade, aangevuld met diverse sport- en revalidatie opleidingen.

007De no-nonsense trainingsmentaliteit van de grondlegger van Total Exercise Jody Simons levert een directe en effectieve aanpak. Soms hard en recht door zee, maar altijd eerlijk en rechtvaardig. Total Exercise vormt hierdoor een inspiratiebron die er voor zorgt dat je steeds verder komt. Zowel mentaal als fysiek. Deze expertise is aangevuld met diverse sport- en revalidatie opleidingen en dit vormt de basis van alle programma’s. De programma’s zijn geschikt voor zowel de atleet als de beginnende sporter. Iedereen wordt getraind om zijn of haar doel te behalen.

Crowdfunding

Om deze perfecte trainingslocatie nu neer te zetten is een investering van ten minste 25.000,- nodig. Investering in het inrichten van de binnen locatie en de opbouw van het parcours. Een locatie is reeds gevonden, deze moet nu ingericht gaan worden aan de eisen die aan dit niveau worden gesteld.

-advertenties-

-goede doel-