Ilion clubkampVoor al weer de vijfde keer houdt de Zoetermeerse atletiekvereniging Ilion de ‘Heemparkloop’. Komende zondag 8 mei wordt die gehouden in het sportpark aan de Van der Hagenstraat 36. Om dit jubileum te vieren én omdat het dan Moederdag is mogen alle dames gratis meelopen met de 5 km.
Maar let op: de starttijden zijn aangepast omdat vanaf 11.00 uur een competitiewedstrijd voor B-junioren wordt gehouden.


De 1 km kinderloop (kinderen van 6 t/m 12 jaar) begint een kwartiertje eerder om 9.45 uur. Om 10.00 uur start de 5 km van de Heemparkloop.
Houd er rekening mee dat het druk zal zijn op het parkeerterrein in verband met de juniorenwedstrijd. Wel biedt dit evenement de mogelijkheid eens een officiële atletiekwedstrijd van nabij te zien waarin alle onderdelen aan bod komen.
Al lange tijd bestond er naast de jaarlijkse Klaverbladloop (voorheen Dotterbloemloop) behoefte aan een maandelijkse wedstrijd. Nu het ecoduct tussen het Van Tuyllpark en het Heempark geopend is bestaat de mogelijkheid dit te organiseren. De Heemparkloop van vijf kilometer volgt het parcours van de Klaverbladloop. Start en finish zijn op de atletiekbaan van Ilion, vlak voor de kantine.
Inschrijven kan uitsluitend op de dag zelf vanaf 9.15 uur in de kantine van Ilion aan de Van der Hagenstraat 36 in het Van Tuyll-sportpark.
Inschrijven kost voor de kinderen € 0,50; volwassenen (alleen de mannen dit keer) betalen €3,- voor de Heemparkloop.
Deelnemers kunnen gebruikmaken van de kleedruimtes en douches. Ook is er EHBO met AED aanwezig. Na afloop van de Heemparkloop staat er voor elke deelnemer een flesje water klaar.
Nadere informatie: telefoon 06-18881503 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-