sv oosterheemAfgelopen zaterdag moest SVO het thuis opnemen tegen v.v Boshuizen in de 4de klasse A. SVO begon de wedstrijd erg sterk. Misschien kwam het door het mooie weer, maar het leek wel of SVO een kampioenswedstrijd speelde.

Na nog geen 25 minuten spelen stond SVO al op een comfortabele 3-0 voorsprong (waaronder een fantastische afstandsschot in de kruising van Rick Prins). Op een opleving na van v.v Boshuizen was SVO de gehele eerste helft heer en meester. De ruststand was dan ook 4-1 in het voordeel van SVO.

Eigen doel

De tweede helft was een kopie van het eerste. SVO ging vol op de aanval spelen alleen vergat, in vergelijking met de eerste helft, de boel achterin dicht te houden, waardoor het een boeiende open wedstrijd werd. In de 55ste minuut was het v.v Boshuizen die als eerste wist te scoren uit een prima aanval (4-2). SVO reageerde binnen vijf minuten na de 4-2 terug met een prachtige goal van Jeffrey van Dokkum. In de 70ste minuut was het weer de beurt aan v.v Boshuizen om de 5-3 aan te tekenen en uiteindelijk was het SVO die de eindscore op 6-3 zette. Nou ja, eigenlijk sloeg de keeper van v.v Boshuizen de bal klungelig in eigen doel.

Al met al een vermakelijke wedstrijd van SVO. Volgend weekend speelt SVO uit tegen Blauw- Zwart.

Opstelling

Opstelling van trainer Fred van Dokkum: Walther van Ettinger, Michel Drenth, Arjen van Santen, Rick Prins, Michael Jongejan, Jasper van Vliegen, Timothy van Leeuwen, Mark van Domburgh, Jeffrey van Dokkum, Erwin van Brandwijk en Ruud Vrijenhoek.

Verslag : Rewin Hoeblal.