psitoolschietbaanMisschien heeft u zich altijd al afgevraagd hoe het er bij een schietsportvereniging aan toe gaat. En misschien ook wel of de schietsport iets voor u is. Dan is dit uw kans om eens te komen kennismaken! Op 2e Pinksterdag, maandag 16 mei, houdt Schietsportvereniging Zoetermeer (SVZ) de jaarlijkse open dag. Vanaf 12.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom bij de vereniging om te zien waar het in de schietsport nu echt om gaat.

Tijdens de open dag zullen er, verspreid over de dag, leden actief met hun sport bezig zijn. U krijgt zo een goed beeld over wat het sportschieten nu eigenlijk inhoudt. Wel de vingers in de oren. Want sommige disciplines produceren veel lawaai! Ook is er de gelegenheid om zelf actief te ervaren hoe het is om een sportschutter te zijn. Een aantal banen zijn gereserveerd voor geïnteresseerden zodat u, met het luchtgeweer, een aantal schoten kan lossen. Dit alles gebeurt, uiteraard, onder deskundige begeleiding.

Verder kunt u in de gezellige kantine, eventueel onder het genot van een hapje en een drankje, de tentoongestelde sportattributen bekijken. De aanwezige leden zullen met veel plezier al uw vragen beantwoorden en u wat meer vertellen over de diverse mogelijkheden van de schietsport.

-advertenties-

-goede doel-