Voor senioren die fit willen blijven of die de hockeystick weer willen oppakken organiseert de Mixed Hockey Club Zoetermeer Fithockey. In gemengde teams kan gespeeld worden met een speciaal hiervoor ontworpen stick en een zachte bal. Na de lessen is er tijd voor koffie en gezelligheid.

 

IMG 0520

Op woensdag 25 mei en 1 juni as. is er de mogelijkheid kennis te maken met Fithockey op de Mixed Hockey Club Zoetermeer. Fithockey staat voor veilig bewegen in teamverband, buiten sporten, sociale contacten en veel plezier maken met elkaar. Fithockey wordt gemengd gespeeld, dus mannen en vrouwen door elkaar. Kortom fithockey is gezond en gezellig voor senioren vanaf 50 jaar.

 

Zachter materiaal

Fithockey wordt op een hockeyveld gespeeld met een zachte bal en knots. De knots is een kunststof stick met aan het uiteinde een raakvlak van foam waarmee de bal wordt geslagen. Door het gebruik van deze veilige materialen is fithockey geschikt voor senioren met én zonder hockeyervaring.

Deelnemers aan de kennismakingscursus wordt geadviseerd sportkleding te dragen met gymschoenen. De deelnamekosten bedragen €10,- voor 2 lessen. Er zijn knotsen te leen gedurende de lessen en na afloop wordt er gezellig met het team koffie gedronken.

 

Meedoen

Meld u nu aan voor de kennismaking met Fithockey & MHCZoetermeer!
Aanmelden: www.kennismakingscursus.nl , kies cursus 795

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met Annelies van der Vis;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-