DSC 0637Altijd al eens willen zeilen? Dan ben je zondag 22 mei bij de Zoetermeerse Watersportvereniging aan het juiste adres. De Watersportvereniging houdt een Open dag om iedereen te laten kennismaken de watersport. Je kunt meevaren in een zeilboot, natuurlijk onder leiding van een ervaren schipper. Voor jong en oud liggen zeilboten klaar. Ook ligt er op het grasveld een zeilsimulator. Je kunt zo ervaren hoe het voelt om de wind in je zeil te vangen, zonder meteen het water op te gaan.

Je kunt ook opstappen op een van de rescueboten die rondvaren om de zeilwedstrijd te begeleiden die ook die dag plaatsvindt. En het is mogelijk om met een SUP-board of kajak het water op te gaan, zwemvesten liggen klaar. Wil je alleen komen kijken, sfeer proeven en informatie vergaren; dat kan natuurlijk ook. Vanaf het (hopelijk zonnige) terras aan het water is voldoende om naar te kijken.

 

De Zoetermeerse Watersportvereniging is gevestigd aan Het Lange Land 2 te Zoetermeer. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. Komt u gezellig langs?

-advertenties-

-goede doel-