Rens Hoofs halve finale

Rens Hoofs (rechterpodium) op de tweede plaats

Na zeer succesvolle kwartfinales, waarbij drie turners van CGV Zoetermeer 1e werden, zijn bij de halve finales in Alkmaar afgelopen weekend weer goede prestaties neergezet. Hier zijn niet alleen de tickets voor de meerkampfinale uitgedeeld, maar ook die voor de toestelfinales. Rens, Jayden en Luuk plaatsten zich voor de toestelfinales.

Jayden Paton halve finaleOp zaterdag mocht Rens Hoofs (Junior II, 2e divisie) het spits afbijten. Na een spannende wedstrijd met een val op voltige en een aantal schoonheidsfoutjes op vloer werd hij toch nog 2e. Bovendien haalde hij de toestelfinales op ringen, sprong, brug en rek.

Op zondag was het de beurt aan de jongste van het stel: Jayden Paton. Hij turnt in de talentendivisie en niet zonder succes, want hij heeft een mooie 3e plaats behaald in de meerkamp. Dit biedt perspectief voor de finales, want op voltige en brug is nog een hoop te winnen. Hij heeft zich daarnaast nog voor de toestelfinales vloer, ringen, sprong en rek geplaatst.
‘s Middags heeft Luuk van Waaij (Junior I, 2e divisie) met een mooie 3e plaats laten zien dat hij tot de top behoort. Op ringen en rek is hij zeker van de toestelfinales, op brug staat hij reserve.

Meer informatie over de vereniging en het lesaanbod in diverse wijken in Zoetermeer vindt u op www.cgvzoetermeer.nl.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

-advertenties-

-goede doel-