IMG 20160528 113708 IMG 20160528 191652
Jayden trots op de derde plaats Calvin Schröder

 

Op zaterdag 28 mei hebben twee turners van CGV Zoetermeer deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen in Vugt. Op dezelfde dag hebben ook veel turners hun kunnen getoond tijdens de bondskampioenschappen in de 4e divisie. Bij beide wedstrijden werd prima geturnd door de deelnemers van CGV.

In de categorie talentendivisie benjamin (7 en 8 jarigen) deed Jayden Paton mee aan het NK. Het was heel spannend, want de nummers 1 t/m 6 waren erg aan elkaar gewaagd. Tot de einduitslag was nog niet duidelijk wie de wedstrijd zou gaan winnen. Jayden kan met trots op zijn Nederlands Kampioenschap terugkijken: een mooie derde plaats!

Aan de bondskampioenschappen in de 4e divisie heeft Calvin Schröder van CGV Zoetermeer meegedaan in de categorie junioren II (16-18 jaar. Hij heeft een prima wedstrijd geturnd, maar helaas net niet goed genoeg voor een medailleplaats.

In juni hebben nog twee turners van CGV Zoetermeer hun landelijke finales, zij doen zowel mee aan de meerkampfinale als aan een aantal toestelfinales. Deze worden gehouden in het weekend van 11 en 12 juni in Alphen aan de Rijn.

Meer informatie over de vereniging en het lesaanbod in diverse wijken in Zoetermeer vindt u op www.cgvzoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-