Afgelopen weekend hebben de Zoetermeerse synchroonzwemsters van WVZ vier finaleplaatsen behaald tijdens de Synchrobeat. Deze nationale kampioenschappen voor de leeftijdscategorieën 12 jaar en jonger en 15 jaar en jonger werden gehouden in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion Eindhoven.

In de jongste categorie behaalde Floor Speckens de zesde plaats op het onderdeel techniek en solo met een nipt verschil op de nummer vijf. Fiene van Wijk werd achtste met haar solo. De twee werden samen met Kate Jutte eveneens zesde op het onderdeel duet. En samen met Luana Delgado en Romy Koers werd door de vijf zwemsters ook op het onderdeel groep beslag gelegd op de zesde plaats.  

WVZteam Synchrobeat NKcombo juni2016

 Tijdens dit weekend vond ook de NK Vrije Combinatie plaats in de hoogste leeftijdscategorie: senioren. Hier behaalde WVZ een hele mooie 7e plaats. Het team bestond uit Nadine Struijk, Fleur Bastiaanse, Debby Bastiaanse, Maaike Houtman, Marissa Marienus, Sandra Van Halm Braam, Antonia Raducanu, Ionana Raducanu, Brechtje Spierings, Marjet van Ginkel en Elise Notebaart. Een jong team met veel zwemsters die voor het eerst aan een NK Vrije Combinatie meededen.

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-