20160630 86720

Solomon, Naomi en Mirela op de atletiekbaan bij Ilion

Drie Zoetermeerse atleten hebben hun ticket voor de Olympische Spelen in Rio al op zak. Naomi Sedney, Solomon Bockarie en Mirela Demireva trainen alledrie bij ARV Ilion en zullen op de Spelen Nederland vertegenwoordigen op het onderdeel atletiek. Sprinters Sedney en Bockarie zullen uitkomen op respectievelijk estafette vrouwen en 100 meter sprint, Demireva haalde vorige zomer al de Rio limiet bij het hoogspringen.

De Zoetermeerse atleten gaan vol voor goud in Rio en zien zeker medaille kansen weggelegd. Op het komend EK atletiek in Amsterdam kunnen Naomi Sedney en Solomon Bockarie nog de limiet bereiken om op andere onderdelen te kwalificeren voor de Spelen. Atletiekvereniging Ilion biedt hen een prima accommodatie en goede begeleiding in de voorbereiding naar de wedstrijden. Naomi: "Ilion heeft heel goede trainingsfaciliteiten en investeert veel in talent. We krijgen ook veel ruimte om zelf trainingen in te delen!"

Zoetermeer Actief zal deze Zoetermeerse toppers zeker volgen op de Olympische Spelen en zal regelmatig updates plaatsen over de prestaties en belevenissen in Rio.

 

Video: Fred Wolters, Wolters Producties

Kijk voor meer Zoetermeer Actief TV op: Zoetermeer Actief TV

-advertenties-

-goede doel-