DSC 0017Over 5 dagen gaat de 100e editie van de Nijmeegse vierdaagse weer van start, met meer dan 200 wandelaars van Sportief Wandelgroep Zoetermeer! De wandelaars hebben zich in de Wandelgroep al maandenlang voorbereid op de sportieve tocht. Elke week trainen en voorbereidende wandeltochten lopen: alle wandelaars zijn er klaar voor!

Maandagavond 11 juli werden alle sponsors bedankt die de tocht mogelijk maken voor de meer dan 200 deelnemers. Ook burgemeester Charlie Aptroot was aanwezig en sprak de wandelaars om succesvol de vierdaagse te volbrengen.

DSC 0004 DSC 0029

 

Don Braad gaf de wandelaars nog de laatste adviezen voor er dinsdag 19 juli gestart zal worden met de eerste wandeldag. Sportief Wandelgroep zal als altijd een opvallende groep zijn op de vierdaagse wandeltocht, allemaal goed herkenbaar aan de groene Sportief Wandelgroep Zoetermeer Shirts. Maar de groep laat niet alleen met de shirts zien dat ze bij elkaar horen, bij SWZ is het een goed gebruik dat de ervaren wandelaars de beginnende lopers onder hun hoede nemen. Gouden tips over het goede schoeisel, sokken, voorbereiding geven de beginner een belangrijk steuntje in de rug om de tocht succesvol uit te lopen.

Foto's en video: Sander van den Berg

 

-advertenties-

-goede doel-