568A1888De selectie van DSO trainer Faizel Soekhai is zaterdag begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. DSO komt uit in de tweede klasse en hoopt dit seizoen promotie te bewerkstelligen. Afgelopen seizoen eindigde de Zoetermeerse club op een keurige vijfde plaats, maar had gehoopt op meer.


De eerste training werd bijgewoond door 34 spelers. Een aantal spelers zal in verband met de vakantie de komende dagen gaan aansluiten. De technische staf van DSO bestaat dit jaar uit Faizel Soekhai (hoofdtrainer), Chaly Jones (assistent), Paul Jongejan (trainer van het tweede team) en John Roskam (keeperstrainer).
Zaterdag 6 augustus staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. DSO zal dan om 14.00 uur aantreden tegen de Excelsior Rotterdam onder 19 jaar. Op dinsdag 9 en zaterdag 13 augustus neemt de Zoetermeerse zaterdag tweedeklasser deel aan een toernooi bij HVC’10 in Hoek van Holland. De voorbereidingsperiode wordt afgesloten met een oefenwedstrijd op dinsdag 16 augustus tegen zondag eersteklasser Laakkwartier.

 

Tekst en foto: Eric de Wit

-advertenties-

-goede doel-