IMG 0962Afgelopen zaterdag moest SVO het thuis opnemen tegen vv UDO uit Oegstgeest in de 4de klasse A. Na de eerste 2 wedstrijden te hebben verloren moest er gewonnen worden om nog enigszins zicht te behouden op het kampioenschap.

SVO begon zijn 3de wedstrijd in de competitie erg matig. Het eerste kwartier viel er dan ook niet veel te beleven. Na 15 minuten spelen ging het spel van SVO er wat beter uitzien en in de 20ste minuut wist Melvin Sie uit een counteraanval de bal er hard en strak in te schieten, van net buiten de 16 meter. Helaas voor SVO stond het nog geen vijf minuten later alweer 1-1. Udo slalomde met speels gemak door de defensie van SVO en de spits van UDO faalde niet tegenover keeper Tim Wigchers. Na de 1-1 ging het spel over en weer met vele kansen voor beide teams, maar gescoord werd er niet meer in de 1ste helft.

IMG 0963 IMG 0983

De 2de helft gaf een totaal ander beeld als de eerste. SVO begon weliswaar wederom erg zwak, met fout op fout, maar UDO begon wel erg sterk en gemotiveerd . Na 15 minuten spelen in de 2de helft wist het dan ook de 1-2 te maken. Na geblunder van SVO wist de spits van UDO door de defensie van SVO te glippen en de stand op 1-2 te zetten. En nog een 3 minuten later stond er alweer 1-3 op het scorebord. In de 63ste minuut wist UDO zijn spits in de 16 meter te bereiken , die niet faalde en de 1-3 aantekende. SVO probeerde nog wel wat terug te doen maar was simpelweg te zwak ( totaal 2 schoten van betekenis op doel !), waardoor de 1-3 ook de eindstand bleef. SVO heeft nu na drie verloren wedstrijden op rij nul punten en is mede hekkensluiter.

Volgende week speelt SVO uit bij LVV Football Factory uit Leiden.

Opstelling van trainer Fred van Dokkum : Tim Wigchers, Michel Drenth, Wouter Stuurman, Rick Prins, Michael Jongejan, Jasper van Vliegen, Dave Elderhorst, Timothy van leeuwen, Melvin Sie, Fabio van Hek en Erwin van Brandwijk.

Verslag: Rewin Hoeblal

Foto's: Anas Kattan