Ondertekening contract Ajax Persbericht

Pim Koenen (voorzitter DSO), Etienne Kleinis (Hoofd Opleidingen) en Edwin van der Sar (Directeur Ajax)

Sv DSO en Ajax hebben eind september een partnerovereenkomst afgesloten. Dat meldt het bestuur van de Zoetermeerse Voetbalclub. "We zijn er trots op dat Ajax voor DSO gekozen heeft als partner", aldus het bestuur. "Volgens Ajax hebben we dit te danken aan onze goede jeugdopleiding, de top-accommodatie en de potentie die de stad Zoetermeer heeft met zijn 124.000 inwoners.”

Uitstraling

Ajax is een club met één van de beste jeugdopleidingen in de wereld, het is een club die zowel zakelijk en organisatorisch goed geleid wordt en heeft een enorme uitstraling. "Wij denken hier mee dat we, geheel in de lijn van onze visie, een stap kunnen zetten op voetbaltechnisch, organisatorisch en commercieel gebied.”

Talenten 

“DSO wordt een nog aantrekkelijker vereniging om bij te voetballen”, denkt het DSO-bestuur. Scouts van DSO en Ajax gaan in de regio speuren naar talenten. “DSO-talenten worden aangeboden aan de Ajax Academy en Ajax geeft een financiële vergoeding als talenten de overstap maken naar Ajax. Door de samenwerking denken wij nog aantrekkelijker te zijn voor (potentiële) sponsors, sponsors van Ajax. Daarbij kunnen we gebruik maken van de commerciële kennis van Ajax.”

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-