soccerstarsVoetbalschool Soccerstars bestond op 5 oktober 2 jaar, zondag 30 oktober werd dit jubileum groots gevierd met alle leden op locatie Castellum in Palenstein. Van de mini’s tot de 10+ kinderen, alle leden lieten zien wat zij geleerd hadden en zetten zich enthousiast in bij de wedstrijdjes.

soccerstars2De aftrap werd gedaan door de mini Soccerstars (3 t/m 6 jaar) dribbelen, schieten en een partijtje voetballen tegen de papa's en mama's. Als afsluiting demonstreerden de mini’s hun dribbel en het scoren in de goal aan het publiek dat in grote getale aanwezig was.
Na de demonstratie kregen de kinderen zoals gebruikelijk na elke les een lekker stukje fruit en omdat het een feest dag was en de kinderen met 3-1 de papa's en mama's hadden verslagen natuurlijk ook een medaille.

7 t/m 9 jaar
Intussen kwamen de kinderen in de leeftijdscategorie 7 t/m 9 jaar binnen. Na de geweldige opening van het voetbalfeestje gingen de 7, 8 en 9 jarige kids van start in een 4 tegen 4 toernooi waar maar liefst 10 teams aan deelnamen.
Alle teams hadden namen van echte bekende voetbalclubs en werden gecoacht door een Soccerstars trainer. Met mooie passeer bewegingen lieten de kinderen het mee gekomen publiek (moeders, vaders, broers, zussen, opa’s en oma’s) genieten van de vooruitgang die de kinderen hebben geboekt.
Nadat alle kinderen 4 wedstrijden hadden gespeeld werd de finale gespeeld door Bayern München tegen ADO Den Haag. Na een spannende wedstrijd trok uiteindelijk ADO Den Haag aan het langste einde en ging er van door met de eerste plaats. Ook hier kregen de kinderen een lekker stukje fruit en een medaille om het voetbalfeest compleet te maken.

10+
Ook voor de groep 10 + was er een 4 tegen 4 toernooi georganiseerd, onder begeleiding van de Soccerstars trainers speelden 10 teams met namen als Real Madrid tot Ajax voor de prijzen. Na een spannende finale tussen Bayern München en Feyenoord gingen uiteindelijk de jongens van Feyenoord er van door met goud.

Latje trap
Ondertussen werd er buiten op het RKF veld nog gestreden om een mooie prijs voor de latje trap kampioenen. Uiteindelijk kregen de twee winnaars Ron en Raman een Soccerstars mini bal uitgereikt.

 

-advertenties-

-goede doel-