benjamins

Prijsuitreiking Benjamins en kuikens

De Gerda Kardolus-Rolving trofee liet zaterdag 5 november een aardige opkomst zien in de ochtend bij de wedstrijden van de kuikens en de benjamins. Negen scherm(st)ers verschenen op de lopers, waarvan vier van Schermschool Kardolus en de anderen van A.E.W uit Leiden.

pupillenNa spannende wedstrijden in de voorrondes werd in de eliminatie rondes gestreden voor een plaats in de halve finale en finale. In de eerste halve finale stonden Maurits Remmen (Sv Kardolus) en Tommy Lin (A.E.W) tegenover elkaar. Maurits won deze wedstrijd. In de andere halve finale stond broertje Frederik Remmen tegenover Alec Edridge (A.E.W). De wedstrijd werd gewonnen door Alec. De finale wedstrijd tussen Maurits en Alec werd uiteindelijk gewonnen door Maurits! De strijd om de 3de plaats tussen Frederik en Tommy werd gewonnen door Tommy.

In de middag traden de pupillen aan met totaal 7 deelnemers. Vanwege het deelnemers aantal werden de spannende voorrondes in een poule gespeeld. In de eerste halve finale stonden Simon van Gastel en Kimon Plaisier, beide van sv Kardolus, tegenover elkaar. De winst ging naar Simon. De andere halve finale ging tussen Jesse Pieper (A.E.W) en Marissa van Beek (sv Kardolus). Deze werd gewonnen door Marissa, waarna zij ook de spannende finale wist te winnen. De strijd om de derde plaats tussen Jesse en Kimon werd gewonnen door Kimon. De prijzen werden uitgereikt door erelid de heer Leen Hus.

Zaterdag 17 december is de tweede (van de vier) wedstrijd om de Gerda Kardolus-Rolfink trofee.

 Tekst: M.van Beek

Foto’s: O. Kardolus

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-