andreknegt.jpg

André de Knegt kan dankzij sponsoring van Pavarotti & De Geus Intermediair deelnemen aan de internationale wedstrijden van het para tafeltennis. Tijdens de opening van restaurant Pavarotti afgelopen vrijdag kreeg hij een wedstrijdrolstoel waardoor deelname aan Europese wedstrijden mogelijk wordt.

André, die sinds 1991 na een bedrijfsongeval afhankelijk is van de rolstoel, heeft grote ambities. Samen met zijn teamgenoten Katinka van der Wees en Peter Kopetzky vormt hij de Rolling Spinners. Alle drie behaalden zij al vele Nederlandse titels en maken elke week vele trainingsuren om hun droom waar te maken: de Europese top te halen.

De rolstoel is speciaal op maat voor André gemaakt en specifiek voor het tafeltennissen. De oude rolstoel had geen voetplank, een voorwaarde om Internationaal te spelen.

De Rolling Spinners zijn een sportteam met ambities. Zij gaan hier voor de volle 100% voor en hebben ook de erkenning van een belofte status van NOC*NSF bij het Regionaal Trainingscentrum in Rotterdam. Het team is op zoek naar financiële ondersteuning om de wedstrijden in het buitenland te kunnen spelen.

Bekijk hier de promo film van de Rolling Spinners: www.youtube.com/watch?v=2hFXD0s1Ocg

 

stoel2

-advertenties-

-goede doel-