SimpelDeel1Afgelopen zaterdag werd de B-Jeugd zaalkorfbalcompetitie feestelijk gelanceerd in sporthal de Viergang te Pijnacker. Kersverse korfbalsponsor Simpel koos Hoofdklasse wedstrijd Avanti B1 en ZKV de Meervogels B1 uit om haar partnerschap te vieren. Beide teams worden –naast 14 andere teams- gesponsord door het telecombedrijf.

Met veel show en spektakel werd de wedstrijd ingeleid, die uiteindelijk ruim gewonnen werd door de thuisploeg: 30-14. De sfeer zat er de hele wedstrijd goed in, na het oplopen van de korfbaltalenten met volgspot en muziek, begeleid door een speaker en een goed gevulde De Viergang. In de rust mocht ook het publiek aan de bak met speciale middellijnschotspelletjes. Al met al een unieke ervaring voor de korfballers van Avanti en ZKV De Meervogels, die genoten van het spektakel, maar zelf de korfbalrust goed wisten te bewaren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 30 -14 in het voordeel van Avanti B1.

Vanuit korfbalplatform Korfbal.nl was een videoploeg aanwezig die een reportage heeft gemaakt van de wedstrijd. Deze reportage (Talents Only) is binnenkort hier te vinden: www.korfbal.nl . Telecomaanbieder Simpel heeft mogelijk gemaakt dat Korfbal niet alleen afgelopen zaterdag, maar wekelijks een B-Jeugd Hoofdklasse wedstrijd in de spotlight staat.

-advertenties-

-goede doel-