NK 2016 1Vier Zoetermeerse karateka (Glenn, Nicky, Elvin en Rayan), uitkomend voor Unity’99 Rotterdam, hebben afgelopen weekend deelgenomen aan de jaarlijkse officiële NK karate -21 jaar te Zoetermeer. Rayan Laghmich, uitkomend in de categorie jongens 10-11 jaar -33kg, wist al zijn wedstrijden overtuigend te winnen en pakte daarmee het goud en dus de titel Nederlands Kampioen Karate 2016!

Nicky Gerritsen, uitkomend in de categorie meisjes 14-15 jaar +54kg, heeft vanwege een vervelende blessure al ruim een jaar niet kunnen deelnemen aan wedstrijden. Ze maakte echter haar comeback op dit NK en had al haar zinnen gezet op een podiumplek en met succes! Wel verdiend behaalde ze het brons en mag zich trots derde van Nederland noemen!
Glenn Leggedoor uitkomend in de categorie jongens 14-15 jaar -57kg en Elvin Gerritsen uitkomend in de categorie jongens 12-13 jaar kata zijn een mooie ervaring rijker en kijken vol zelfvertrouwen uit naar het volgende toernooi!