MVO161210FinderDarts010Dartster Sharon Prins uit Zoetermeer heeft het deze editie van de Finder Darts Masters in Egmond aan Zee niet verder geschopt dan de poulefase. Prins zat in een loodzware poule met de sterke Deta Hedman uit Engeland en Anastasia Dobromyslova, de Russische drievoudig (inmiddels) kampioen.

De 'Racing Angel' uit Zoetermeer moest in de openingspartij op vrijdagavond meteen openen tegen de Russin. Na een mindere start kon Prins niet voorkomen dat ze met 0-4 verloor waardoor kwalificatie voor de volgende ronde onmogelijk bleek. Zaterdagmiddag stond er niets meer dan de eer op het spel voor Sharon Prins in de wedstrijd tegen Deta Hedman. In deze wedstrijd werd wel direct duidelijk dat Prins niet naar Egmond aan Zee was gekomen om ook nog eens een 2e keer te verliezen. Met een 4-3 zege kon ze helaas een 3e plaats in de poule niet voorkomen maar kon ze het toernooi toch met opgeheven hoofd verlaten.

De Russische Anastasia Dobromyslova won uiteindelijk het toernooi door in de finale de Nederlandse Aileen de Graaf te verslaan.

Foto`s: Martin van Oostveen