revolveDe nieuwe muziekgroep Revolve presenteert zijn eerste voorstelling ‘Het dagboek van de tijd’. Musici van het Residentie Orkest en een jazz-zangeres spelen op vrijdag 17 febr om 20.00u in de theaterzaal van het Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) een concert met eigen composities in vele stijlen.

De muziekgroep is recent opgericht door Roelof Meijer, contrabassist bij het Residentie Orkest en docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Revolve beperkt zich niet tot 1 bepaald genre, maar invloeden uit alle stijlen komen samen in de uitsluitend eigen composities van de groep.

Liefhebbers van klassiek, jazz, pop en wereldmuziek komen ruim aan hun trekken, maar ook mensen met interesse in poëzie en literatuur. De eerste voorstelling van Revolve heeft als thema 'De tijd'. Filosofische teksten omlijsten de muziek en belichten de verschillende kanten van ‘de tijd’, als onontkoombare onderdeel van het menselijk bestaan èn van muziek. Laat u verrassen tijdens dit zeer speciale concert!

Revolve bestaat uit de volgende musici:

•             Justyna Briefjes – viool

•             Natasza Kurek – stem

•             Roelof Meijer – contrabas, gitaar, mandoline

•             Petra Wolters – piano, fagot, dwarsfluit

•             Hans de Raad – adviezen en techniek

 

Datum: vrijdag 17 februari 2017, 20.00 uur

Locatie: CKC, Leidsewallen 80, Zoetermeer

Kaartverkoop: kaarten à €10,- te koop via www.ckc-zoetermeer.nl

Meer informatie over Revolve: www.revolvemusic.nl

-advertenties-

-goede doel-