IMG 9157

Trio Izaline Calister bestaande uit Izaline Calister zang, Ed Verhoeff op gitaar en Angelo Verploegen op flügelhorn gaf afgelopen zondag in het Golden Tulip hotel  een concert voor Fascinating Jazz. De bekende vocaliste is afkomstig uit Curaçao, maar woont al een hele poos in Nederland. Ze zong aanvankelijk alleen in haar moedertaal, het Papiaments. Haar muziek bestaat uit ritmes van Curaçao, ballads en dance-songs die ze zelf heeft gecomponeerd of bewerkt. Met haar mooie en swingende stem wist ze telkens het publiek voor zich te winnen.

Angelo Verploegen speelt moderne jazz, maar ook hardbop met The Houdini's, is te vinden in big bands, zoals Maiden Voyage en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hij speelde ook in de bands van o.a. De Dijk, Frank Boeijen en Gino Vannelli.

IMG 9184 IMG 9216

Ed Verhoeff begon met gitaarspelen in verscheidene pop- en bluesbands. Tijdens zijn studie aan de conservatoria van Utrecht en Den Haag is de vonk van de jazzmuziek overgeslagen. Hij is te horen op vele internationale jazzfestivals, met o.a. Batik, Nueva Manteca, Izaline Calister, Amsterdam Jazz trio en Ed Verhoeff Band.

Met een staande ovatie werd het trio bedankt voor het geweldige optreden.

 

Foto's: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl
Meer foto's: www.zonerama.com/ZoetermeerJazz/Album/2658768

-advertenties-

-goede doel-